Activități

Ursitoare

Ce facem?

Ursitoare

Ursitoarele sunt făpturi mitice înfățișate ca ipostaze divine prin intermediul cărora acționează Soarta. Ursitoarele, cunoscute și ca urse, trasează momentele biografice ale noilor născuți, iar determinările lor nu pot fi anulate pentru că ele acționează în numele Sortii.

Prin tradiție, ursitoarele sunt trei femei considerate a fi înlocuitoarele mamei. Sunt spirite care pot fi auzite câteodată, dar nu văzute.

Ursitoarele noastre și-au pus în gând să respecte tradiția și să ursească micuțului prunc de sănătate, fericire, noroc, carieră, familie și multe altele. Doar că mica lor ursită va fi tulburată de apariția MALEFICĂI, ursitoarea rea.

Aceasta nu se va mulțumi să "strice" ursita suratelor ei și va trece în rândul invitaților. Culmea! Intervenția sa, în loc să facă rau așa cum ii este menirea și cum sugerează și numele, va crea bună dispoziție printr-un umor de calitate, interactiv și plin de surprize.

Ce vă oferim:

Pentru a-ți forma o părere cât mai clară despre serviciile noastre, te invităm să vizualizezi Galeria Foto Video

Daca iti doresti sa ne inviti la evenimentul tau, te rugam sa completezi formularul de contact, sa ne trimiti un mesaj pe whatsapp sau messanger, sau sa ne suni, pur si simplu, la numarul de telefon afisat la rubrica CONTACT. 
Astfel, spunandu-ne exact ceea ce iti doresti, vom putea intocmi o oferta de pret personalizata.

Hai să vorbim !

Contactează-ne

PENTRU ORICE EVENIMENT

Abonare newsletter

Scroll to Top