Activități

Portofoliu spectacole

Demult, în Orient, trăia alaturi de mama sa, un tânăr sărac pe nume Aladdin. Păcălit de un vrăjitor renumit, acesta ajunge să stăpânească o lampă fermecată al carei duh îl va ajuta ori de cate ori va fi la necaz. Folosindu-se cu istețime de puterile magice ale lămpii fermecate, după ce trece print-o serie de peripeții, Aladin ajunge să se căsătorească cu prințesa Jasminne, fiica sultanului. 

Vă invităm să îl însoțiți pe tot parcursul drumului său, fiind părtași la toate bucuriile și necazurile prin care trece. Costumele, care ne conduc în lumea fascinantă a Orientului de altădată, efectele speciale (fum și blacklight) care construiesc scena în care își face apariția duhul și, nu în ultimul rând, măiestria personajelor, nu fac altceva decât să ducă micii spectatori într-o lume de basm a celor o mie și una de nopți.

Se ia una bucată motanel trâznit, un stăpănaș leneș și cu capul în nori, o prințesă frumoasă și un rege care-și caută ginere. Se adaugă muzică după gust și se asezonează cu efecte speciale. Rezultatul: un șir lung de peripeții care îl vor face pe eroul nostru să devină cel mai răsfațat și hazliu motan din toate timpurile. 

Pe scurt, un spectacol incendiar, atractiv și extrem de comic. Totul este cu atât mai spectaculos cu cât personajele vă vor însoți în această călătorie pe ritmuri muzicale extrem de antrenante, susținute de efecte și lumini speciale. Cu greu vă veți putea abține să nu vă ridicați de pe scaun pentru a dansa.

Un măgăruș, o pisicuță, un câine și un cocoș aflați în pragul bătrâneții, se lovesc de răutatea stăpânilor lor care, considerându-i inutili, îi alungă din ogradă. Astfel, nevoit să își câștige cumva existența, măgărușul hotărăște să plece la Bremen pentru a deveni muzicant. 

În drumul său, îi întâlnește pe ceilalți trei și îi convinge să îl însoțească și să își încerce împreună norocul formând o trupă de muzicanți. În calea lor spre destinul artistic mult visat întâlnesc o casă părăsită, dar locuită fară drept de niște hoți. 

Oare ce vor face în aceasta situație? Ce se va întâmpla cu muzicanții noștri? Și oare ce se va întâmpla cu hoții? Ce mister! Ce aventură! Ce distracție!

Odată, demult, un pescar bătrân prinse un peștițor auriu cu glas omenesc. În schimbul eliberării, acesta îi promite pescarului că îi vă îndeplini trei dorințe, iar bătrânul primește acest târg. 

Ce va face pescarul, ce dorințe îi va cere peștișorului să îi îndeplinească și cum va reuși să iasă din situațiile pe cât de comice, pe atât de jenante în care îl pune baba să… rămâne de văzut.

Un tâmplar bătran dintr-un mic orașel italian, găsește într-o bună zi o buturugă năzdravană. Meșter dibaci, el cioplește o păpușă de lemn căreia îi dă numele „Pinocchio”. Așa începe și se înfiripă povestea lui Pinocchio, păpușa din lemn, care trece printr-o serie de peripeții, din care învață ce înseamnă să fii bun și ascultător și, mai ales, să nu minți. Drept recompensă, „Zâna cea Bună” îl va transforma într-un băiețel adevărat.

Hansel și Gretel sunt doi copilași, frate și sora, pe care tatăl lor și mama vitregă, împinși de sărăcia în care trăiesc, hotărăsc să îi părăsească în adâncul pădurii. 

Istețimea, curajul și încrederea îi ajută pe cei doi să lupte, să învingă vrăjitoarea și să găsească drumul de întoarcere spre casa părintească. Peripețiile prin care trec personajele sunt deosebit de captivante, cu atât mai mult cu cât o parte din scene se interpretează în sală, chiar în mijlocul publicului. 

Spectacolul este o împletire armonioasă între teatru, muzică și multe, multe situații comice. Acesta este cu atât mai fascinant cu cât, pentru realizarea lui, sunt folosite lumini și efecte speciale („blacklight” – piese de decor fluorescent) care creează o atmosferă impresionantă și extrem de… reală! Piesa de teatru „Hansel și Gretel” este o adaptare a celebrei povești cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

„Șapte dintr-o lovitură”! De aici pleacă povestea extrem de hazlie a unui croitoraș care, în urma unor întâmplări care mai de care mai comică, ajunge să se căsătorească cu însăși fiica regelui. 

În aventura sa, croitorașul va întâmpina o serie de obstacole, însă istețimea îl va ajuta să treacă peste toate. Cea mai grea confruntare va fi cea cu uriașul, poate și datorită „înălțimii” acestuia, cu atât mai mult cu cât personajul este interpretat cu mare măiestrie pe picioroange. 

Așadar, vă invităm la un spectacol inedit, plin de culoare și care va stârni hohote de râs, atât în rândul celor mici, cât și al celor mari.

Cenușăreasa este, fară doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei. Fata cu un suflet de aur, care iubește tot ceea ce o înconjoară, este dezamăgită de surorile și de mama ei vitregă, care o nedreptățesc și o umilesc la fiecare pas. Dar mare le va fi mirarea când, Zâna cea Bună o vă ajuta pe Cenușăreasa să fie regina balului și chiar să fie aleasa prințului. Însă până acolo este cale lungă, presărată atât cu lacrimile Cenușăresei, dar și cu mult, mult comic de situație. 

Vă așteptăm, așadar, la un spectacol elegant și rafinat, care ne învață să fim buni și răbdători, pentru că, în viață, faptele bune, dragostea și hărnicia nu rămân nerăsplătite.

În apele albastre și adânci ale oceanului, printre scoici și pereți de corali, într-o lume îndepărtată, trăia Ariel, mica sirenă, alături de prieteni și de tatăl său, regele Triton. Deși Triton încerca să o țină departe de viața de la suprafața mării, dintr-o întâmplare, Ariel se îndrăgostește de Eric, un prinț chipeș, și este gata să renunțe la tot, inclusiv la vocea ei minunată, cu schimbul vieții pe pământ alături de alesul inimii. 

Astfel, ea cere ajutorul Ursulei, vrăjitoarea oceanului, care îi împlinește dorința de a intra în rândul oamenilor, însă îi cere în schimb vocea sa cristalină. 

Oare cum va reuși Ariel să reziste în lumea oamenilor? Îl va cuceri oare pe prinț? Și oare ce va spune tatăl său, Regele Triton despre toate acestea?

Cine oare nu cunoaște renumita poveste a celor trei purceluși buclucași? Cu siguranță ați auzit-o de nenumărate ori. Însă, nici nu încape îndoială că ar fi mult mai captivant să participați direct și să îi ajutați să-și construiască, fiecare, căsuța lui. Și, până la urmă, de ce nu să îl ajutați chiar și pe lup să sufle peste căsuțe și să vedeți care este cea mai rezistentă? Așa veți fi părtași la o lecție pe care o vor primi cei trei, lecție din care, și ei și voi, veți învăța că unde-s mulți puterea crește și, totodată, că graba strică treaba. 

Vă invităm la o poveste plină de pilde, pe cât de educațională, pe atât de amuzantă.

Se spun multe legende ciudate despre junglele din India. Dar nici una nu este atât de ciudată ca cea a unui băiețel pe nume Mowgli. 

Totul a început când tăcerea junglei a fost întreruptă de un sunet neobișnuit . Un sunet pe care nimeni nu-l mai auzise vreodată în acea parte a junglei. Era un pui de om. Un pui de om care trebuia să fie hrănit cât mai curând iar drumul pănă la cea mai apropiată așezare umană era foarte lung. Atunci a fost adoptat de o familie de lupi și a fost crescut și îngrijit de aceștia ca oricare membru al familiei. Niciun pui de om nu fusese mai fericit ca acesta neștiind că, într-o bună zi, va trebui să se întoarcă printre ai lui. Și ziua aceea a sosit atunci când tigrul Shere Kan s-a întors în acea parte a junglei unde sălășluiau ei. Lupul Akela, înțeleptul junglei, a decis că puiul de om tebuie să plece imediat și i-a încredințat panterei Bagheera misiunea de a-l duce în satul oamenilor pentru a fi în siguranță. Ursul Baloo l-a învățat toate secretele pentru a putea supraviețui. Dar mai departe…

Spectacolul Scufiţa Roşie este o adaptare a celebrei povești scrise de Frații Grimm. Personajul mult îndrăgit, o fetiţă, pe cât de şugubeaţă și inimoasă, pe atât de neascultătoare, trece printr-o serie de peripeții care în final o determină să înțeleagă că sfaturile părinților trebuiesc urmate cu sfințenie. Sunteți curioși să știți ce va face micuța când va da ochii cu lupul cel rău și lacom? 

Atunci vă invităm alături de ea și de celelalte personaje să trăiți această aventură. Cei mici vor fi antrenați într-un joc plin de farmec din care, la final, vor trage o serie de învățăminte.

Cine nu a auzit de curajosul Robin din Loxley sau, mai exact, de Robin Hood? Iată că a venit vremea să îl cunoașteți în carne și oase și chiar să îl ajutați să-și ducă la bun sfârșit planul de a restabili ordinea în ținutul Sherewood. 

Celebrul nostru erou, proaspăt întors din cruciade, devine cel mai aprig dușman al șerifului de Nottingham și al prințului John întrucât, ajutat de prietenii săi, va lua din averea celor bogați oferind săracilor. Și cine credeți că i se vă alătura? Chiar lady Marian, o tânără domniță care, deși face parte din lumea bună, se îndrăgostește de Robin Hood și își trădează apropiații. 

Oare vă reuși șeriful să îl împiedice pe Robin să își atingă scopul? Și … oare cum se va termina povestea de dragoste dintre el și lady Marian? 

Deși totul pare atât de serios, atât Robin, cât și prietenii săi vor transforma toată povestea într-o aventură comică ce nu trebuie ratată nici de micii spectatori, dar nici de cei mari. Atmosfera medievală împletită cu muzica modernă și cu jocul prin de haz al personajelor vor stârni hohote de râs.

Grinch este un monstrulet pe cât de țâfnos, pe atât de comic, care nu are nici un prieten în afară de câinele său, Max. Ciudata creatură urăște Crăciunul și ar face imposibilul pentru a strica bucuria celor care iubesc această sărbătoare. Tocmai de aceea, el va face orice îi stă în putință să dea peste cap planurile și pregătirile pentru noaptea de Crăciun a celor care abia așteaptă sosirea ei. Există totuși ceva care îl va îndupleca pe ciudatul Grinch și îl va face să înțeleagă ce minunată poate fi această sărbătoare. 

Spectacolul este o comedie spumoasă, care aduce pe scenă personaje caraghioase prin ținută, comportament și interpretare. Atât copiii, cât și adulții își vor stăpâni cu greu hohotele de râs.

Cu siguranță cei mici visează să fie ajutoarele lui Moș Crăciun. Ei bine, de data aceasta, el lansează un anunț: caută copii pentru a-și forma o „gaşcă de colindători”. Pe listă s-au înscris deja renul Rudolph, Mița Crăciunița, Spiriduș Ghiduș și Fulgișor. Cu toții vă așteaptă la cel mai vesel și mai antrenant spectacol pentru copii! Atât cei mari, cât și cei mici sunt invitați să cânte, să danseze și să se amuze alături de noi într-o super piesă care îmbină în mod plăcut teatrul cu muzica și dansul. Numai cu ajutorul vostru, personajele vor putea ajunge acolo unde își doresc. 

Efectele de lumini și culori, boroboațele personajelor și febra pregătirilor în așteptarea lui Moş Crăciun vor fascina până și cel mai exigent public. Și Moş Crăciun chiar va veni! Așadar, nu uitați aparatele de fotografiat și lista cu darurile pe care doriți să le primiți. 

La finalul spectacolului veți avea ocazia să o înmânați personal Moşului.

Gerda și Karl sunt doi copilași care erau atât de buni prieteni încât ai fi putut jura că sunt frați. Dar lumea magică în care trăiesc cei doi este cutremurată de Crăiasa Zăpezii. Aceasta îl răpește pe Karl ștergând complet din amintirea lui imaginea micuței Gerda, care pornește într-o adevărată aventură pentru a-și salva prietenul. Va fi oare ușor drumul ei spre Laponia? Va găsi oare Palatul de Cleștar ? 

Va reuși oare să o înfrângă pe Crăiasă Zăpezii ? Și oare ce peripeții o așteaptă în drumul său?

Știm cu toții că Moș Nicolae nu este la fel de generos că Moș Crăciun dar, spre deosebire de acesta, Moș Nicolae nu alege, el vine la toți copiii, nu doar la cei cuminți cum face Moș Crăciun, chiar dacă unora le lasă în ghetuțe și câte o nuielușă. Dar ce se întâmplă când nici măcar nuielușa nu găsim în ghetuțe? Putem afla din povestea celor doi copii, Noah și Christine care nu primesc niciodată un dar de la Moș Nicolae. Și totuși, de data aceasta, minunea se va întâmpla. Vor primi darurile mult așteptate și, mai mult decât atât, datorită unor schimbări pe care le fac în comportamentul lor, vor avea ocazia să îl întâlnească personal pe Moș Nicolae. Și voi vă veți bucura de această întălnire, pentru că Moșul va trece chiar pe lângă voi.\Nu pierdeți ocazia să îi rugați să îi transmită prietenului său Moș Crăciun, lista voastră cu dorințe. 

Întâlnirea vă fi presărată cu acorduri muzicale, dans, lumini magice și cu un personaj surpriză care va veni alături de Moș Nicolae. 

Pe lângă sfaturile pe care le vom primi de la însuși Moș Nicolae, acesta ne-a promis că va avea grijă și să ne distrăm pe cinste în prezența lui. Ne-a promis chiar că va face poze cu toți copiii. Așadar, nu ratați această ocazie. Vă așteptam cu drag !

ALARMĂ! Patru iepurași, vulpea, lupul și ursul vă așteaptă la spectacol! Se apropie Sărbătoarea Paștelui și au nevoie de ajutor pentru pregătiri. Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animaluțe puse pe șotii? Vor cânta și vor dansa în drumul lor pentru a face ca misiunea să fie cât mai ușoară deși, între noi fie vorba, datorită lupului buclucaș și vulpii cea vicleană, nu va fi deloc așa. 

O vor duce oare la bun sfârșit? Rămâne de văzut! Poate doar dacă îi veți ajuta și voi…

Hai să vorbim !

Contactează-ne

PENTRU ORICE EVENIMENT

Abonare newsletter

Scroll to Top